Today is a free download without charge Download

[сербско-хорватский] Dž. K. Rouling: Hari Poter / Дж. Роулинг - Гарри Поттер [Д. Нижич,С. Ивекович, 2000 г., MP3, 128 kbps]

Reply to topic
 
Author
Message

Omen ®

Longevity: 8 years 6 months

Posts: 181087

Торрент-статистика

Post 30-Dec-2013 20:01

[Quote]

Hari Poter / Гарри Поттер
Автор на языке аудиокниги: Dž. K. Rouling
Автор на русском языке: Джоан Роулинг
Исполнитель: Даниэла Нижич,Саня Ивекович
Год выпуска: 2000-2004г
Язык: сербско-хорватский
Жанр: Фентэзи
Издательство: Algoritam
Время звучания: 71:21:43
Аудио кодек: MP3
Битрейт аудио: 128 112,96kbps,
Описание:
4 книги из 7 .
Jezik: srpski,
Ostavljen kao beba na pragu kuće u Šimširovoj ulici broj 4, Hari Poter odrasta u ostavi ispod stepeništa, kao meta stalnih maltretiranja tetke, teče i njihovog sina Dadlija. Ali kada sove počnu da opsedaju njihov dom, noseći na njega adresirana pisma, život mu se iz korena menja. Od poludžina Hagrida saznaje za svoje čarobnjačko nasleđe i magijski svet skriven iza kulisa svakidašnjice, poput perona devet i tri četvrtine, početne stanice čarobnog voza koji Harija vodi do Hogvortsa, škole za veštičarenje i čarobnjaštvo, srca sveta magije!
Всемирно известная история становления великого мага Гарри Потера.

Подробное описание

2 Misteriozno pojavljivanje kućnog vilenjaka Dobija, i njegov pokušaj da spreči Harija da se vrati na Hogvorts, navode Darslijeve da ga stave u kućni pritvor do daljeg. Spas stiže u vidu letećeg automobila, kojim upravljaju Ron i njegova braća.
----------------
Dž. K. Rouling: Hari Poter i Red Feniksa (Harry Potter & The Order of Phoenix)
Nakon napada dementora na Harija i njegovog rođaka Dadlija, profesori i čarobnjaci prinuđeni su da ponovo aktiviraju pokret otpora pod nazivom Red Feniksa.
Na Dambldorovo insistiranje, Hari pokušava da zatvori svoj um od kontrole Lorda Voldemora učeći Oklumenciju sa zlokobnim profesorom Snejpom, a pri tom pokušava i da svoje prijatelje obuči odbrambenim činima da bi bili spremni za predstojeće bitke. Hoće li novoosnovana Dambldorova armija biti u stanju da se odupre Voldemoru i spreči ga u njegovim mračnim namerama?
---------------------
Dž. K. Rouling: Hari Poter i Polukrvni Princ (Harry Potter & & The Half-Blood Prince)
Šesta hogvortska godina u životu Harija Potera od početka nosi izvesnu tminu i slutnju zle kobi. Mračne prilike promiču kroz svaku stranicu ove uzbudljive priče. I sam naslov sugeriše da Hari svoje vreme provodi uz Polukrvnog Princa, a da pritom niko, ni sam Hari, a ni čitalac, ne zna o kome je reč, sve do pred kraj ove knjige.
Dambldor Harija uvodi u svet jezivih sećanja i još strašnijih predviđanja. To samo učvršćuje njihov odnos, odnos dva čarobnjaka koji jedino zajedno mogu da spasu svet od sve bliže i gotovo sigurne propasti.
-------------------
Dž. K. Rouling: Hari Poter i Relikvije Smrti (Harry Potter & the Deathly Hallows)
Hari Poter i relikvije Smrti je konačno razrešenje drame, toliko željeno čekani odgovor na pitanje ko će preživeti i ko je konačni pobednik u epskoj borbi dobra i zla.
U toj borbi Hari Poter nije ni najmanje usamljen, ali i mračni gospodar Voldemor ima silu jaču nego ikad pre. Dambldor je Hariju poverio ključni zadatak za opstanak i prevagu dobra, ali je i tolike tajne poneo sa sobom, u svet s one strane života. Našeg junaka stoga razdiru sumnje i izneverena očekivanja, koja samo rastu sa približavanjem završnog sukoba - rata oko Hogvortsa i svih tajni koje su u njemu pohranjene.
==========
Список произведений:
Hari Poter i Kamen mudrosti (Harry Potter & The Philosopher’s Stone)
Hari Poter i Zatvorenik iz Askabana (Harry Potter & The Prisoner of Azkaban)
Hari poter i Vatreni pehar (Harry Potter & The Goblet of Fire)
Hari Poter i Red Feniksa (Harry Potter & The Order of Phoenix)
Other forum [Profile] [PM]
Display posts from previous:    
Reply to topic

The time now is: Today 12:21

All times are GMT + 3 HoursYou cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum